Blog

Om det ikke er så mye annet som sitter, gjør nå apporten det.

Vi fikk oss en flott tur første lovlige dag på trening. Frikk hadde mange fine stander. Vi ser at vi har en del å jobbe med når det gjelder Celina. Men høsten er lang……
Siste rypetelling i år ble den 18.08.

En frisk tur med regn og ryper som vi trudde skulle være lett å ha å gjøre med

Siste nytt fra hundegården, Katti har fått løpetid og skal akkurat kunne rekke å få være med på Vadsø-prøven der hun er påmeldt. Leif har vært og hentet Lissi og de er i full gang med opptreninga til jakta. Rypetellinga for Frikk og Celina (tilskuer) starter mandag den 12 August. 

Siste nytt: Ildfotens Frikk skal parres med Davereksterets Raja 07678/08. Ved første løpetid. Litt usikker på når men det blir i løpet av høsten/vinteren 2014/2015.Høstens gleder

Masse flotte multebær som ble plukket den 22 august.Siste rypetelling den 18 august

I regn og delvis vær startet vi til fjells. Samme gjengen som sist.

Celina i sin første selvstendige ordentlige stand.

Einar og SaivaTrening,jakt og jaktprøver.


Snakk om flott høstvær og ganske brukbart med ryper. Nettopp kommet ned fra 9520 etter tre fine dager der. Celina har vist seg frem på beste måte. Ser ut som hun virkelig har nese for rypa denne tøtta. Og en fuglebehandler av beste merke. Vi gleder oss til fortsettelsen :) De tre øverste bildene er 24 og 25 september. Og som man kan se av det øverste så varierer både vær og føre.


IMG 0458

Gerd og Katti i storslått natur. Vi hadde en flott tur opp til Kautokeino. Fikk jakta og kost oss i flere dager. Vi fikk felt fugl for alle hundene og de har fungert kjempeflott alle sammen. Spesielt gledelig er det å se unghunden Celina slå til. Et fantastisk emne som vi nok vil få mye glede av i årene fremover. Artig var det også å treffe så mange kjentfolk fra hele vårt langstrakte land. Folk som vi tidligere har truffet på jaktprøve, solgt hunder til m.m.

10468137 961021790590341 7187824554725975737 o

Naturtalentet Celina med sin første rype.

Ildfotens Frikk

Fargerikt på vidda

Celina på hugget.

Katti


Akkurat kommet hjem etter en kjempefin tur i Vadsø. Skulle egentlig stille med alle hundene men Celina ble syk så vi kunne ikke stille henne i UK for denne gangen. Men i VK.en på lørdag gikk det kjempebra. Hundene viste seg kjempeflott fram og Ildfotens Katti endte opp med en flott 2 pr. VK. 

IMG 0452 - Version 2

                                                                Celina legger seg ned hvis fuglen er skjær.

Vakkert vær :)


Nå livnar det så absolutt i lundar, denne situasjonen kom klokken tolv på dagen i tørt vær og varmt solskinn. On the road!

Mye spennende på gang med Celina.

Her er Celina sin absolutt første komplette situasjon. Stand,reis og komplett ro. Hurra :)

                                                                           

Vi sier hjertelig tusen takk til Idar Mikkelsen som atter en gang har hjulpet oss godt i gang med enda en ny hjemmeside.

Har du lyst å ta en titt på hans egen hjemmeside er adressen: www.idarmikkelsen.com